Οδηγός

ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη μονίμων που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ για διοικητικούς

ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη μονίμων που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ για διοικητικούς

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Στην νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ 2Κ/2024 γίνονται δεκτά όλα ανεξαιρέτως τα πτυχία πανεπιστημίου σε δύο κωδικούς θέσεων.Οι κωδικοί θέσεων στους οποίους γίνεται δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού είναι οι 333 και 351.

Στην νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ 2Κ/2024 γίνονται δεκτά όλα ανεξαιρέτως τα πτυχία πανεπιστημίου σε δύο κωδικούς θέσεων

Στην νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ 2Κ/2024 γίνονται δεκτά όλα ανεξαιρέτως τα πτυχία πανεπιστημίου σε δύο κωδικούς θέσεων.Οι κωδικοί θέσεων στους οποίους γίνεται δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού είναι οι 333 και 351.

Ο κωδικός 333 αφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και ο κωδικός 351 αφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.Για αυτά τα δύο νοσοκομεία απαιτείται: “Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής”.

ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Η περίληψη της προκήρυξης (δηλαδή ο Πίνακας Κατανομής Θέσεων) έχει ήδη δημοσιευθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Τις προσεχείς ημέρες -πολύ σύντομα- θα δημοσιευθεί ολόκληρη η προκήρυξη με τις προθεσμίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ (αυτή είναι η διαδικασία σε κάθε προκήρυξη μονίμων).

ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Η τελευταία προκήρυξη για ΠΕ και ΤΕ

Συνολικά, θα προσληφθούν 817 μόνιμοι υπάλληλοι, κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, στα νοσοκομεία όλης της χώρας. “Μερίδα του λέοντος” (617 θέσεις) καταλαμβάνουν οι πτυχιούχοι ΤΕΙ.

Ανάλογη προκήρυξη με πλήθος παραϊατρικών ειδικοτήτων δεν πρόκειται να ξαναβγεί σύντομα.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη διαθέτει, επίσης, πολλές θέσεις για υπαλλήλους γραφείου (διοικητικούς) με πτυχίο πανεπιστημίου και ΤΕΙ.

Πηγή: workenter.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments