Οδηγός

Τουρισμός για Όλους 2024: Έτοιμη η κλήρωση για τα αποτελέσματα

Τουρισμός για Όλους 2024: Έτοιμη η κλήρωση για τα αποτελέσματα

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι πίνακες αναμένονται εντός του β΄ δεκαπενθήμερου του Απριλίου και πριν από το Πάσχα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι πίνακες αναμένονται εντός του β΄ δεκαπενθήμερου του Απριλίου και πριν από το Πάσχα.

Πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους 2024” και οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι πίνακες αναμένονται εντός του β΄ δεκαπενθήμερου του Απριλίου και πριν από το Πάσχα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, έγιναν 972.893 αιτήσεις και από αυτές, το 78,2% αφορά δικαιούχους που θα συμμετέχουν στην κλήρωση για επιδότηση 200 ευρώ, το 3% αφορούν περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία από 67% και άνω που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν διπλάσιο ποσό 400€ ώστε να καλυφθεί η ανάγκη συνοδού ατόμου, και το 18,8% αφορά ευάλωτες ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν άυλη ψηφιακή κάρτα αξίας 300 ευρώ.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα στο Τουρισμός για Όλους 2024

Όσοι έχουν καταθέσει σχετική αίτηση θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν κατά την αίτηση.

Όσοι δικαιούχοι υπέβαλαν αιτήσεις κατατάσσονται σε Προσωρινό Πίνακα Δυνητικών Δικαιούχων, στον οποίο αναγράφονται: ο Κωδικός Αριθμός Αίτησης της αίτησης συμμετοχής τους και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ).

Ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων για τους οποίους θα εκδοθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα διαμορφώνεται με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από τον ανωτέρω Προσωρινό Πίνακα.

Ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων και ο Πίνακας μη κληρωθέντων ή αποκλεισθέντων καταρτίζονται με απόφαση του Φορέα Υλοποίησης. Ο Προσωρινός Πίνακας Δικαιούχων και ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων αναρτώνται στους ιστότοπους του Υπουργείου Τουρισμού (www.mintour.gov.gr) και του Φορέα Υλοποίησης (www.ktpae.gr)

Όσοι δικαιούχοι επιλεγούν μετά από κλήρωση, θα μπορούν να εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments