Trash

Kim Basinger: Η πάλη με την κατάθλιψη και η μεγάλη αναγνωσιμότητα από κούνια

Kim Basinger: Η πάλη με την κατάθλιψη και η μεγάλη αναγνωσιμότητα από κούνια

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/HYPE

Κι ο έρωτας της με τον... Prince, τον Richard Gere και τον Alec Baldwin.

H Kim Basinger αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα πιο διάσημα sex symbols της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Ωστόσο, ήταν ανέκαθεν ένα ντροπαλό κορίτσι που δυσκολεύτηκε πολύ με τη φήμη της femme fatale, καθώς η ίδια δεν νιώθει καθόλου έτσι. Ήδη από τα 27 της χρόνια είχαν εκδηλωθεί οι πρώτες κρίσεις πανικού, για να ακολουθήσουν περίοδοι έντονου στρες που την βασάνιζαν, καθώς η ίδια προσπαθούσε να διαχειριστεί την επιτυχία της, αλλά και κάποιους πολύ, πολύ ακατάλληλους συντρόφους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Basinger (@kim.basinger)

Η Κim γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1963 στην Τζόρτζια. Ήταν το πέμπτο παιδί της Αnne Lee, μοντέλου και ηθοποιού και του Donald Basinger, μουσικού. Παρά την εξοικείωση των γονιών της με τα φώτα, η ίδια (το μεσαίο μάλιστα παιδί τους καθώς έχει δύο αδέρφια μεγαλύτερα και δύο μικρότερα) ήταν υπερβολικά ντροπαλή ως παιδί και νεαρή ενήλικας. Μπορούσε, θρυλείται, μέχρι και να λιποθυμήσει αν κάποιος καθηγητής της ζητούσε να μιλήσει μες στην τάξη.

Σύντομα όμως έγινε μοντέλο και παρότι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη λόγω του επαγγέλματός της ποτέ δεν συμφιλιώθηκε πραγματικά με αυτό. “Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να πηγαίνω από τη μια δουλειά στην άλλη και να πρέπει να ασχολούμαι με την εμφάνισή μου. Δεν το άντεχα, πνιγόμουν” είχε πει η Basinger.

Το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός. Έτσι, κάποια στιγμή με τον τότε σύντροφό της αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες. Πού να ήξερε τότε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία της στη μεγάλη οθόνη θα περιείχε το όνομα αυτού του τόπου; Ας μην ξεχνάμε πως η εξαιρετική ερμηνεία της στο “Λος Άντζελες Εμπιστευτικό” της χάρισε ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα για τον Β’ γυναικείο ρόλο.

Στα πρώτα της βήματα στον κόσμο του θεάματος τής είχε προταθεί να παίξει στους Άγγελους του Τσάρλι, πρόταση που η ίδια απέρριψε! Ξεκίνησε με μικρούς ρόλους στην τηλεόραση πριν της δοθεί η πρώτη της μεγάλη ευκαιρία το 1983: να παίξει ως Bond Girl δίπλα στον Sean Connery. Ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησε επίσης η πρώτη της γυμνή φωτογράφιση στο Playboy- πλέον το όνομα της ακουγόταν παντού στο Χόλιγουντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments