Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Όλα για όλα για τη νίκη κόντρα στον Άρη! Το σχέδιο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Όλα για όλα για τη νίκη κόντρα στον Άρη! Το σχέδιο Μεντιλίμπαρ

Πηγή Φωτογραφίας: [368502] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να περάσει από την έδρα του Άρη σήμερα (24/4, 19:30, NOVASPORTS PRIME)

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την άνετη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και από την πρόκριση εις βάρος της Φενέρμπαχτσε παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή απόδοση και στα θετικά αποτελέσματα στοχεύοντας να μειώσουν και άλλο την ψαλίδα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές δύο νίκες μέσα στην εβδομάδα, σήμερα (24/4) επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή εναντίον της Λαμίας στο Φάληρο που, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να ανεβάσουν τον Ολυμπιακό ένα σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απόψε υπάρχει το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και την Κυριακή οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης που ενδέχεται να διαφοροποιήσουν την κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Σχετικά με τα αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τον Όρτα και τον Ρέτσο στο πλαίσιο του rotation, ενώ στην Αθήνα έμειναν και οι Αλεξανδρόπουλος, Ρίτσαρντς, Άμπι, Μπιανκόν και Καμπράλ. Στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού επιστρέφουν οι βασικοί Φορτούνης, Κάρμο, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Έσε, Ελ Κααμπί και ίσως ο Γιόβετιτς, ενώ δίπλα στον Πορτογάλο στόπερ αναμένεται να παίξει ο Ντόη.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Κάρμο και τον Ντόη στα στόπερ, τον Έσε και τον Τσικίνιο στα χαφ, τον Ποντένσε και τον Φορτούνη στις «πτέρυγες» και τον Γιόβετιτς πίσω από τον προωθημένο Ελ Κααμπί. Διαθέσιμοι είναι και οι Ζέλσον Μαρτίνς, Μασούρας, Ναβάρο, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Ιμπόρα, Κίνι, Βέζο, Πασχαλάκης και Παπαδούδης.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments