EDITOR'S PICK

Λερωμένες πάνες και καράτε: Η βιογραφική ταινία του Πούτιν από την τεχνητή νοημοσύνη θα κυκλοφορήσει σύντομα

Λερωμένες πάνες και καράτε: Η βιογραφική ταινία του Πούτιν από την τεχνητή νοημοσύνη θα κυκλοφορήσει σύντομα

Πηγή Φωτογραφίας: «Η πρόσκληση του Πούτιν στο στούντιο για 20.000 λήψεις δεν ήταν επιλογή» … βιογραφική ταινία με τεχνητή νοημοσύνη Πούτιν, σε σκηνοθεσία Besaleel. Φωτογραφία: AIO Studios

Η ταινία του Πολωνού σκηνοθέτη Besaleel θα περιλαμβάνει έναν Ρώσο πρόεδρο που έχει αποδοθεί από AI και πλάνα που τραβήχτηκαν από Ουκρανούς σκηνοθέτες κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής

Η «παγκόσμια πρεμιέρα» μιας νέας βιογραφικής ταινίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν που παρουσιάζει έναν κεντρικό χαρακτήρα που έχει αποδοθεί από AI, έχει ανακοινωθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου. Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε μέσω του PR Leap , το πολωνικό στούντιο AIO είπε ότι η ταινία, με τίτλο Putin, θα κυκλοφορήσει σε 35 χώρες και περιγράφει τον εαυτό της ως «από κοντά και προσωπικά με την ιστορία του ηγέτη του Κρεμλίνου».

Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022 , ο Πούτιν είναι το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Πολωνού σκηνοθέτη Besaleel, γνωστού και ως Patryk Vega, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για μια σειρά από εγχώριες επιτυχίες στο box office που χαρακτηρίζονται από φρικτή βία και στιλπνές αξίες παραγωγής, όπως Pitbull, Mafia Women και Botoks .

Στη δήλωση, ο σκηνοθέτης είπε ότι δημιούργησε τη δική του τεχνολογία AI για να δημιουργήσει την κινηματογραφική εκδοχή του Πούτιν. «Η πρόσκληση του Πούτιν στο στούντιο για 20.000 λήψεις δεν ήταν επιλογή και το αρχειακό υλικό που ήταν διαθέσιμο στο Διαδίκτυο δεν επέτρεπε την εκπαίδευση ενός deepfake μοντέλου υψηλής ανάλυσης κατάλληλο για κινηματογραφική χρήση. Ως αποτέλεσμα, μετά από σχεδόν δύο χρόνια ανάπτυξης, δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή τεχνολογία μας με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τον κινηματογραφικό χαρακτήρα χωρίς να βασιζόμαστε σε ένα πραγματικό ανθρώπινο μοντέλο».

Με τον αρχικό τίτλο The Vor in Law (ένας όρος που χρησιμοποιείται για τις ελίτ προσωπικότητες του οργανωμένου εγκλήματος ), η ταινία ενσωματώνει επίσης πλάνα που τραβήχτηκαν από Ουκρανούς σκηνοθέτες κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής. Το τρέιλερ της ταινίας περιλαμβάνει πλάνα του Πούτιν να φοράει λερωμένη πάνα, να συμμετέχει σε πολεμικές τέχνες και να αντιμετωπίζει τον Μπόρις Γέλτσιν.

Ο Besaleel πρόσθεσε: «Ο Πούτιν δεν είναι απλώς μια ταινία. Είναι μια απάντηση σε μια παγκόσμια αναζήτηση κατανόησης των κινήτρων και των ενεργειών μιας από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της σύγχρονης πολιτικής. Η αποστολή της παραγωγής μου είναι να παρέχει στους θεατές ένα «εγχειρίδιο χρήσης» για τον Πούτιν, με στόχο να αμβλύνει τον φόβο και την αβεβαιότητα που κυριαρχούν στον σημερινό κόσμο».

ΠΗΓΗ/Andrew Pulver/Theguardian.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments