Πολιτική

Βουλή: Ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε σε βουλευτή της Ελ.Λύσης

Βουλή: Ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε σε βουλευτή της Ελ.Λύσης

Πηγή Φωτογραφίας: [369088] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Θύμα της επίθεσης ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο ίδιος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, έξω ακριβώς από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Φλώρος έχει συλληφθεί με βάση το αυτόφωρο ή αν έχει διαφύγει.

Ορισμένοι βουλευτές που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο αλλά είναι άγνωστο εάν το κατάφεραν.

Στην Ολομέλεια διεξαγόταν συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από αίτημα του πατέρα του Κ. Φλώρου. Έτσι, οι τόνοι ανέβηκαν στη Βουλή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει το άγριο αυτό επεισόδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται προπηλακισμός και επίθεσηε σε βάρος βουλευτή εντός του Κοινοβουλίου.

Είχε προηγηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο των δύο βουλευτών με αφορμή συζήτηση για την άρση ασυλίας του επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου. Η υπόθεση αφορά μήνυση πρώην στελέχους του κόμματος, αξιωματικού ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού, σε βάρος του κ.Βελόπουλου, για δυσφήμηση μέσω ψευδούς λογαριασμού στα social media.

Η υπόθεση αφορά μήνυση πρώην στελέχους του κόμματος, αξιωματικού ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού, σε βάρος του κ.Βελόπουλου, για δυσφήμηση μέσω ψευδούς λογαριασμού στα social media.

Ο εν λόγω μηνυτής είναι ο πατέρας του κ. Φλώρου. Μετά τα χτυπήματα του προερχόμενου από τους Σπαρτιάτες ανεξάρτητου βουλευτή, ο Βασίλης Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο δε Κωνσταντίνος Φλώρος οδηγήθηκε εκτός Ολομέλειας από τη Φρουρά της Βουλής. Δεν έγινε γνωστό εάν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ανακοίνωσε πάντως, την αποβολή του ανεξάρτητου βουλευτή από το κοινοβούλιο για 15 ημέρες. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments