Πολιτική

Στίγκας μετά το στοπ του Αρείου Πάγου:Πρώτη φορά με καταχθόνιες μεθοδεύσεις αποκλείεται κόμμα από τις εκλογές

Στίγκας μετά το στοπ του Αρείου Πάγου:Πρώτη φορά με καταχθόνιες μεθοδεύσεις αποκλείεται κόμμα από τις εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την εθνική αντιπροσωπεία ο Βασίλης Στίγκας μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στους Σπαρτιάτες ενόψει των ευρωεκλογών.

"Τελικά οι δυνάμεις του σκότους με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικράτησαν της ανεξάρτητης σε εισαγωγικά δικαιοσύνης"

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την εθνική αντιπροσωπεία ο Βασίλης Στίγκας μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στους Σπαρτιάτες ενόψει των ευρωεκλογών.

«Τελικά οι δυνάμεις του σκότους με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικράτησαν της ανεξάρτητης σε εισαγωγικά δικαιοσύνης. Πρώτη φορά στα χρονικά με καταχθόνιες μεθοδεύσεις αποκλείεται κόμμα από τις εκλογές» υποστήριξε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.

«Ο αρχιερέας της διαπλοκής Κυριάκος Μητσοτάκης απαξιώνει το δημοκρατικό πολίτευμα… ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει την μάσκα της δημοκρατίας κρύβονταν την ανάποδη αλήθεια» πρόσθεσε.

«Οι Σπαρτιάτες παραμένουμε πιστοί στα προτάγματα των προγόνων μας» κατέληξε ο κ. Στίγκας.

Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες και σε 14 ακόμα κόμματα [vid]

Το κόμμα των Σπαρτιατών «κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο και δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την τελική λίστα των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις ευρωεκλογές.

Το κόμμα του Βασίλη Στίγκα είχε καταβάλλει έγκαιρα το ποσό που αντιστοιχεί στο εκλογικό παράβολο, ελέγχεται όμως για τους στενούς του δεσμούς με τον πρωτόδικα καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη.

Ενστάσεις για τη συμμετοχή του πολιτικού μορφώματος στην αναμέτρηση του Ιουνίου έχουν εκφράσει με υπομνήματα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά, αλλά όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που είχε επικριθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Τριάντα ένα κόμματα και σχηματισμοί κομμάτων θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου καθώς πήραν το «πράσινο φως» από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Το αρμόδιο τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου προχώρησε στην ανακήρυξη των κομμάτων μετά των έλεγχο των αιτήσεων που είχαν καταθέσει συνολικά 46 συνδυασμοί και κόμματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments