Πολιτική

Άδωνις για Βελόπουλο: Είναι αμαρτωλός όπως εγώ [vid]

Άδωνις για Βελόπουλο: Είναι αμαρτωλός όπως εγώ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Ο ίδιος ο Στίγκας ομολόγησε πολιτική σχέση με Κασιδιάρη στη Βουλή

Απολύτως κανέναν ιδιαίτερο ρόλο στην Εκκλησία δεν αναγνωρίζει στον Κυριάκο Βελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο χθεσινό βίαιο επεισόδιο στη Βουλή, καθώς επίσης και στις πρόσφατες τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την υγεία.

«Ο Βελόπουλος θέλει να εργαλειοποιήσει τη θρησκεία μας»

Βουλή και για το ρόλο του Κυριάκου Βελόπουλου, ο υπουργός Υγείας ήταν σαφής και ξεκάθαρος, λέγοντας πως «οι Σπαρτιάτες δεν θα μπορούσαν να μην εκπέσουν. Και αυτό, γιατί ο ίδιος ο κ. Στίγκας παραδέχθηκε στη Βουλή πως οι βουλευτές των Σπαρτιατών πάνε στις φυλακές Δομοκού, για να πάρουν πολιτική γραμμή. Οι ίδιοι, μόνοι τους, ομολόγησαν τη σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη».

Σύμφωνα με τον Άδωνι, «ως προς τη βιαιοπραγία, έχει περάσει στα ψιλά η παρέμβαση του πατρός Φλώρου για τον Βελόπουλο. Ο πατέρας Φλώρος είναι πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Αυτό που έκανε ο κ. Φλώρος είναι αδιανόητο για τη Βουλή. Γιατί όμως τον γρονθοκόπησε τον βουλευτή του Βελόπουλου κ. Γραμμένο; Ο κ. Φλώρος λέει πως ο κ. Γραμμένος έβρισε τη μητέρα του. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως πράγματι έβρισε τη μητέρα του. Αν αυτό αποδειχθεί στο δικαστήριο, ο Βελόπουλος δεν μπορεί να ομνύει στην πατρίδα και τη θρησκεία και να ανέχεται ένα βουλευτή που βρίζει τη μητέρα, το ιερότερο πρόσωπο της ζωής κάθε ανθρώπου. Με πολύ μεγάλη ευκολία δέχεται τον ισχυρισμό του κ. Γραμμένου».

«Ο Βελόπουλος δεν έχει καμία θέση πορτιέρη για την Εκκλησία», τόνισε ακόμη με νόημα ο υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε πως «αυτό που είπε για αποκλεισμούς βουλευτών από τους Ιερούς Ναούς μας δείχνει ασχετοσύνη. Ο Βελόπουλος δεν κατέχει κάποια ιδιαίτερη, κάποια οργανική θέση στην Εκκλησία. Αυτό που κάνει είναι σφόδρα αντιχριστιανικό. Το κάνει για να προτρέψει ανθρώπους να κινηθούν εναντίον βουλευτών. Θέλει να εργαλειοποιήσει την Εκκλησία εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο Βελόπουλος είναι αμαρτωλός όπως εγώ».

«Ο Κασσελάκης δεν έχει κανένα πολιτικό βάρος»

Τέλος, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τις δαπάνες για τη δημόσια υγεία, τονίζοντας πως «ο Κασσελάκης τα έκανε μούσκεμα με την υγεία. Είπε πως θέλει να πάει τις δαπάνες για την υγεία στο 5%. Όμως, οι δαπάνες για την υγεία είναι στο 5,8%. Είναι μια μεγάλη γκάφα. Αντί να διορθώσει τη γκάφα, είπε ότι θέλει συν 5%, δηλαδή συν 11 δισεκατομμύρια ευρώ! Θα πρέπει να δώσουμε τα μισά λεφτά μας στην υγεία. Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει κανένα πολιτικό βάρος. Δεν έχει μελετήσει τα θέματα. Πρέπει να κάνει φροντιστήριο. Μιλάει και δεν έχει ιδέα για το τι πράγμα μιλάει!», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments