Πολιτική

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Ελεύθερος αφέθηκε ο Φλώρος με τον όρο να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Ελεύθερος αφέθηκε ο Φλώρος με τον όρο να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Πηγή Φωτογραφίας: [369134] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

"Του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον κ. Γραμμένο στα 50 μέτρα", επισήμανε η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης εντός της Βουλής.Του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών ανέφερε πως: «Εκείνη τη στιγμή ως γιος, και ορμώμενος από το συναίσθημα, θεώρησα πως έπραξα σωστά. Επειδή ομως φέρω και μια πολύ σημαντική ιδιότητα, αυτή του Έλληνα βουλευτή, έπραξα απολύτως λάθος, δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε χώρους του κοινοβουλίου. Δεν αποτελεί παράδειγμα για Έλληνα βουλευτή».

Γραμμένος: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο – Με έσυρε στο πάτωμα

«Μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο. Με έσυρε στο πάτωμα. Δεν μπορώ να ακούω τις φαντασίες κανενός», ανέφερε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το πρωτοφανές επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών χειροδίκησε σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από το πρωτοφανές σκηνικό μέσα στη Βουλή ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος είναι αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 χρόνια.

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), με τον ίδιο να ζητεί προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε να παραμένει στη ΓΑΔΑ, καθώς συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments