Πολιτική

Στον ανακριτή ο Κ. Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Τι θα ζητήσει [vid]

Στον ανακριτή ο Κ. Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Τι θα ζητήσει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369134] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Την πόρτα της Ευελπίδων πέρασε ο Κωνσταντίνος Φλώρος προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για το βίαιο επεισόδιο στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπισή του προτίθεται να ζητήσει να εξεταστούν ως μάρτυρες τρεις βουλευτές, δύο από τη Νέα Δημοκρατία, οι κ. Σιμόπουλος και Μονογιού, και ένας ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην των Σπαρτιατών), ο κ. Βαλτογιάννης.

Κωνσταντίνος Φλώρος: Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα

Εις βάρους του Κ. Φλώρου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα. Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), αδίκημα που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης από πέντε έως δέκα έτη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που εκλέχθηκε με τους Σπαρτιάτες, κρατείτο στη ΓΑΔΑ.

Γραμμένος: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο – Με έσυρε στο πάτωμα

«Μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο. Με έσυρε στο πάτωμα. Δεν μπορώ να ακούω τις φαντασίες κανενός», ανέφερε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το πρωτοφανές επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών χειροδίκησε σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από το πρωτοφανές σκηνικό μέσα στη Βουλή ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος είναι αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 χρόνια.

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), με τον ίδιο να ζητεί προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε να παραμένει στη ΓΑΔΑ, καθώς συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments