Πολιτική

Συνέχεια στο φλερτ ΣΥΡΙΖΑ και σκληρής Δεξιάς

Συνέχεια στο φλερτ ΣΥΡΙΖΑ και σκληρής Δεξιάς

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Συνέχεια στο φλερτ ΣΥΡΙΖΑ και σκληρής Δεξιάς

Διαχρονικό μοιάζει το φλερτ ανάμεσα στους δύο πολιτικούς χώρους.

Το πολιτικό φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τη σκληρή Δεξιά μοιάζει διαχρονικό. Από τις εποχές των «αγανακτισμένων» στις πλατείες, τον προπηλακισμό πολιτικών προσώπων έως την ψήφιση νόμων με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής. Στη δοκιμασμένη συνταγή της αποτυχίας «πατάει» ο κ. Κασσελάκης. Από την υιοθέτηση θεωριών συνωμοσίας του Βελόπουλου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, την αποκάλυψη του Ιησού για τον ίδιο στη βάφτισή του, έως τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των Σπαρτιατών στον Άρειο Πάγο.

Παλαιότερα, καταδικασμένοι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής κάλεσαν τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ “κόμμα αξιοπρέπειας”. Έχει παράδοση στα άκρα. Και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη πιο επικίνδυνος λόγω της απολτικής επικοινωνιακής καμπάνιας του κ. Κασελάκη.

Ταιριάζει παντού και δεν ταιριάζει πουθενά. Ταιριάζει με όλους και δεν ταιριάζει με κανέναν. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα αναφέρεται ο εξάδελφος του κ. Κασελάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως “οι ψήφοι των Σπαρτιατών είναι ευπρόσδεκτες στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να είναι βυθισμένος στα θολά νερά του εξτρεμισμού και του πολιτικού παροξυσμού. Δεν θέλουν μόνο τις ψήφους της πολιτικά απαθούς νεολαίας, αλλά και τις ψήφους των πιο ένθερμων εξτρεμιστών. Κλείνοντας το μάτι στους οπαδούς του Βελόπουλου, επιδιώκουν την ψήφο των Σπαρτιατών. Ταυτόχρονα, δηλώνουν ότι είναι αριστεροί.

Μέσω του Προέδρου επιδιώκουν να μειώσουν τις δαπάνες για την υγεία, συνειδητοποιούν ότι έκαναν μια ακόμη γκάφα και τελικά, απαντούν στη γκάφα με νέα γκάφα, πλειοδοτώντας σε ακόμη υψηλότερες δαπάνες.

Όταν τους ρωτάνε πού θα “βρουν τα χρήματα” για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους, λένε με υπερηφάνεια: “Είναι ένα πρόγραμμα που έχει κοστολογηθεί”. Όμως, η αβελτηρία ενός προγράμματος χωρίς κόστος που θα ταΐζει τους πάντες με τα πάντα έχει έντονη οσμή από το θρυλικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κασσελάκης παρουσιάστηκε ως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό, αλλά μακάρι να είχε τα προσόντα που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στην πολιτική. Τα βήματά του παραπέμπουν ευθέως στον χθεσινό ΣΥΡΙΖΑ, που ζημίωσε την κοινωνία, επέβαλε φόρους στη μεσαία τάξη, έκλεισε τράπεζες, επέβαλε σκληρότερα μνημόνια και μας οδήγησε σε σοβαρή χρεοκοπία.

Η μία, οικονομική, πτυχή είναι αυτή. Η άλλη είναι η αξιακή πτώχευση της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Με τη συμπόρευση με τους ΑΝΕΛ, τους ανοικτούς διαύλους με τη Χρυσή Αυγή, περνάμε στον Βελόπουλο και στον Στίγκα. Ο κ. Τσίπρας σκότωσε οποιαδήποτε εμπιστοσύνη των πολιτών στον ΣΥΡΙΖΑ και στην «αριστερή» ιδεολογία. Ο κ. Κασσελάκης ανέλαβε την κηδεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments