Αθλητισμός

Το στοιχείο που προβληματίζει τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό!

Το στοιχείο που προβληματίζει τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Προβληματισμός για την αμυντική γραμμή επικρατεί στο πράσινο στρατόπεδο για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, καθώς, Γεντβάϊ και Ακαϊντίν συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες, (τις δέχθηκαν στο ΟΠΑΠ αρένα)και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Προβληματισμός για την αμυντική γραμμή επικρατεί στο πράσινο στρατόπεδο για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, καθώς, Γεντβάϊ και Ακαϊντίν συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες, (τις δέχθηκαν στο ΟΠΑΠ αρένα)και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι ο Φατίχ Τερίμ να γυρίσει στόπερ τον Αράο και δίπλα του να χρησιμοποιήσει ύστερα από αρκετό καιρό τον Ούγκο. Υπάρχει βέβαιοι μια ακόμη εναλλακτική λύση με τον Σένκεφελντ, ο οποίος χθες επέστρεψε στις προπονήσεις ύστερα από απουσία δυο και πλέον εβδομάδων, όμως, του λείπουν παιχνίδια και η λογική λέει ότι ο Τούρκος τεχνικός θα τον κρατήσει στον πάγκο για κάθε ενδεχόμενο.

Σήμερα ίσως φανεί αν προλάβει τον αγώνα της Κυριακής και ο Μπερνάρ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέση στην ενδεκάδα πάντως, για τον αγώνα της Κυριακής διεκδικεί και ο Τζούρισιτς, που μάλλον θα ξεκινήσει βασικός στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Πηγή: novasposrts//Γιώργος Αργυρόγλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments