Λαχανοσαλάτα στην 94η θέση
«Η ελληνική λαχανοσαλάτα παρασκευάζεται παραδοσιακά τον χειμώνα. Αποτελείται από ψιλοκομμένο κόκκινο ή λευκό λάχανο που συνήθως ”ντύνεται” με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Μπορούμε να προσθέσουμε διάφορα μπαχαρικά και λαχανικά όπως καρότα ή μάραθο. Προαιρετικά, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ντρέσινγκς με βάση το γιαούρτι ή τη μαγιονέζα. Η λαχανοσαλάτα είναι το τέλειο συνοδευτικό σε διάφορα κυρίως πιάτα».