Αθλητισμός

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Μετράει τα 7 χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη μασκότ!

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Μετράει τα 7 χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη μασκότ!

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για 7η φορά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας, με μια εκπληκτική προσπάθεια για την οποία συγκέντρωσε 15 βαθμούς.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Έλληνας Αθλητής

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για 7η φορά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας, με μια εκπληκτική προσπάθεια για την οποία συγκέντρωσε 15 βαθμούς.

Ο Πετρούνιας έγινε ο μοναδικός αθλητής με 7 χρυσά μετάλλια στον θεσμό και είναι πλέον ο πιο επιτυχημένος σπεσιαλίστας όλων των εποχών στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αφήνοντας πίσω του τον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος είχε κερδίσει έξι τίτλους στον πλάγιο ίππο μεταξύ 2005 και 2012.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής επιδεικνύει μετρώντας τους τίτλους με τη βοήθεια της μασκότ της διοργάνωσης.

Το πρώτο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια μετά το 7ο χρυσό στην Ευρώπη – «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας τον 7o τίτλο στην τεράστια πορεία του στους κρίκους. Έτσι έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ κι έγινε ο πρώτος αθλητής που έχει 7 διακρίσεις στο ίδιο όργανο αφήνοντας πίσω τον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι.

Ο αγαπημένος Έλληνας αθλητής είχε στο πλάι του κατά τη διάρκεια του αγώνα του, την οικογένεια του που δεν σταμάτησε ποτέ να τον στηρίζει από τις εξέδρες. Αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο έβγαλε φωτογραφία με την σύντροφο του, Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους, την Σοφία και την Ελένη και την ανέβασε στα social media με ένα ιδιαίτερο και τρυφερό μήνυμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments