Αθλητισμός

Ιωαννίδης: Μπαίνει στο κόλπο και πρωτοκλασσάτη ομάδα της Ιταλίας

Ιωαννίδης: Μπαίνει στο κόλπο και πρωτοκλασσάτη ομάδα της Ιταλίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο 24χρονος παίκτης κοστολογείται με 15 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» είναι πολύ υψηλότερες. Νωρίτερα, η πορτογαλική «Record», υποστήριζε πως ο Ιωαννίδης θα μείνει τουλάχιστον και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση, για την επέκταση της συνεργασίας. Οι ετήσιες απολαβές, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, θα φτάσουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι ιθύνοντες των «λατσιάλι» έχουν στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής τους λίστας το όνομα του Έλληνα επιθετικού

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο 24χρονος παίκτης κοστολογείται με 15 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» είναι πολύ υψηλότερες. Νωρίτερα, η πορτογαλική «Record», υποστήριζε πως ο Ιωαννίδης θα μείνει τουλάχιστον και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση, για την επέκταση της συνεργασίας. Οι ετήσιες απολαβές, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, θα φτάσουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το novasports.gr και το Θωμά Ναλμπάντη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Ioannidis (@fotio.7)

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα – Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Αποκαλυπτική συνέντευξη στην Athens Voice, η οποία δόθηκε πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, παραχώρησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του με τους «πράσινους», εκεί όπου ξεχώρισε τη νύχτα του Βελοντρόμ και την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, όπως και τη νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ.Παράλληλα, μίλησε για την περίοδο της μετάβασής του από τον Λεβαδειακό σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός με τελείως διαφορετικές απαιτήσεις, τονίζοντας για το μέλλον του ότι: «Φυσικά ως ποδοσφαιριστή είναι κάτι που σε γοητεύει. Όλοι από μικροί έχουμε όνειρα να παίξουμε στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ωστόσο, εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω αλλάξει ποτέ τις σκέψεις μου. Οι σκέψεις μου αφορούν τον Παναθηναϊκό και μόνο».

Ποια είναι η αγαπημένη σου ανάμνηση από την πορεία σου στον Παναθηναϊκό; «Νομίζω ότι μπορώ να ξεχωρίσω δύο στιγμές. Η μία είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, γιατί είναι ένα τρόπαιο και είναι κάτι σημαντικό, νομίζω, για όλους εμάς. Είναι σημαντικό για εμένα να κατακτάω τρόπαια με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι το οποίο έχω ως στόχο με την ομάδα. Και φυσικά, είναι και η νύχτα με την πρόκριση στο Βελοντρόμ στην Μαρσέιγ, που έπαιξα βέβαια και καθοριστικό ρόλο. Εκείνο το βράδυ ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ γιατί κατάφερα να σκοράρω ένα πολύ κρίσιμο πέναλτι σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments