Αθλητισμός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 90 λεπτά μακριά από τον τελικό – Φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 90 λεπτά μακριά από τον τελικό – Φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Πηγή Φωτογραφίας: [369300] UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Πριν από τον αγώνα σε σφυγμομέτρηση στους οπαδούς της Βίλα, 8/10 έλεγαν πως προτιμούν το Top 4, κάτι που είναι απολύτως λογικό

Χθες δε, την ιστορική Πέμπτη 2/5/24, ο στόχος έγινε ακόμη πιο ρεαλιστικός με την Τότεναμ να χάνει σε δεύτερο λονδρέζικο ντέρμπι μέσα σε τέσσερις ημέρες (2-0 από την Τσέλσι, την είχε κερδίσει και η Άρσεναλ με σκορ 3-2). Αλλά για προπονητές όπως ο Έμερι, όσο η ομάδα τους παίζει σε μια διοργάνωση, δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι στόχοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Europa Conference League (@europacnfleague)

Πριν από τον αγώνα σε σφυγμομέτρηση στους οπαδούς της Βίλα, 8/10 έλεγαν πως προτιμούν το Top 4, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Για την Πρέμιερ Λιγκ μιλάμε, και στην σύγχρονη εποχή της η Βίλα ήταν πάντα στο όριο επιβίωσης.

Αλλά στα περίπου 100 λεπτά που κράτησε ο αγώνας, ένα ήταν ξεκάθαρο. Η Βίλα δεν είναι ότι δεν ήθελε, είναι ότι δεν μπορούσε. Γιατί κάπου εδώ μπήκε ο τρίτος Βάσκος αυτής της συγκεκριμένης εξίσωσης. Ο… στρατηγός Μεντιλίμπαρ, μια φράση που παίζει όλο και περισσότερο, και στην τελική ταιριάζει απολύτως, αφού μέσα σε τρεις μήνες πήρε ένα συνονθύλευμα και το μετέτρεψε σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο σε συλλογικό αλλά και… εθνικό επίπεδο –σε μια επιτυχία τεράστια, αν έρθει, για μια χώρα όπως η Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια νίκη βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα του κόσμου του, επικρατώντας με 4-2 στο Βίλα Παρκ και παίρνοντας κεφάλι για να βρεθεί στον τελικό του Conference League στις 29 του Μάη στην «OPAP Arena».

Για την κατάκτηση του τροπαίου οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί, σε απόδοση 2.50. Ακολουθεί η Φιορεντίνα με 2.75, η Άστον Βίλα είναι στην τρίτη θέση με 5.00, ενώ η Κλαμπ Μπριζ προσφέρεται σε απόδοση 7.50.

Όσον αφορά την παρουσία στον τελικό aυτή τη στιγμή, η απόδοση στην οποία προσφέρεται ο Ολυμπιακός είναι στο 1.30, ενώ εξίσου χαμηλά συναντάμε τη Φιορεντίνα στο 1.33. Από την άλλη η Άστον Βίλα παίζεται στο 3.35 ενώ η Μπριζ στο 3.25.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments