Ελλάδα

Πάσχα: Εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα και οι τελευταίοι εκδρομείς – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις[vid]

Πάσχα: Εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα και οι τελευταίοι εκδρομείς – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις[vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369292] ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μαζική η απόδραση των Αθηναίων για τις διακοπές του Πάσχα

Στο «κόκκινο» παραμένει η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής η εικόνα που παρουσιάζεται είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα. Στα περισσότερα σημεία έχει ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία, καθώς εκτονώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 13:00 το μεσημέρι, 35.517 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 24.909 προς Λαμία. Τέλος, από τις 16:00 το απόγευμα άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου. Παραμένουν κάποια προβλήματα τα οποία εντοπίζονται στην Νέα Πέραμο, την Κακιά Σκάλα και τα διόδια του Ισθμού.

Νωρίτερα, ωστόσο η ταλαιπωρία ήταν αρκετά μεγάλη. Μέχρι και τις 16.30, η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη και είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιος χρειαζόταν 1,5 ώρα για να φτάσει από το κέντρο της Αθήνας στα διόδια της Ελευσίνας. Στα διόδια Ελευσίνας υπήρχε ανάσχεση σχεδόν 500 μέτρων, ενώ στη συνέχεια τα οχήματα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες έως τους ‘Αγίους Θεοδώρους.

Χωρίς καθυστερήσεις κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Αθηνών, όπου από το πρωί υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο κομμάτι από το Χαϊδάρι έως τον Ασπρόπυργο, ενώ ομαλή είναι και η κυκλοφορία στην Αττική Οδό.

Χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Υπάρχουν καθυστερήσεις μόνο λίγο πριν από τα διόδια Αφιδνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments