Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην Πάρο για το πάσχα με τους γιους της [pics]

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην Πάρο για το πάσχα με τους γιους της [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@dorettapapadimitriou_official)

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον γιο της να σβήνει τα κεράκια από την τούρτα του και στο δεύτερο στιγμιότυπο που ανέβασε, πόζαρε μαζί με τα δύο παιδιά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περνάει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τους δύο γιους της, Φίλιππο και Διονύση Πηλαδάκη.

Η ηθοποιός και τα παιδιά της ταξίδεψαν στην Πάρο, όπως έκανε γνωστό μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Μητέρα και γιοι, ποζάρουν μαζί από την Πάρο κοιτάζοντας χαμογελαστοί τον φακό, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο, φαίνεται να είναι μαζί τους, η Μαρία Σολωμού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Fipster. «Πάσχα με οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε τη Μεγάλη Πέμπτη. Στο post της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου συμπεριέλαβε και φωτογραφίες που τράβηξε από τα σοκάκια του νησιού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός αναρτά κοινά στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Τις προάλλες, ο βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου, μοιράστηκε εικόνες από την ενηλικίωση του Φίλιππου Πηλαδάκη. Μαζί τους ήταν και ο άλλος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Διονύσης.

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον γιο της να σβήνει τα κεράκια από την τούρτα του και στο δεύτερο στιγμιότυπο που ανέβασε, πόζαρε μαζί με τα δύο παιδιά της.

Στην ανάρτησή της, έγραψε: «Χρόνια πολλά στο μικρό μου. Στο μικρό μου ,που εδώ κ καιρό βέβαια θέλουμε σκαμνάκι για να τον φτάσουμε ,αλλά σήμερα έγινε επίσημα ενήλικας κι αυτός. Μας έκανε έκπληξη και ο αδερφός του κ ήρθε απ την Κύπρο, να είναι μαζί σε αυτά τα γενέθλια. Να τα εκατοστήσεις αγόρι μου. Σε θαυμάζω για το μυαλό και την ψυχή σου κ εύχομαι να είναι η ζωή σου γεμάτη υγεία, τύχη, χαρές και ό,τι επιθυμείς. Η καρδιά μου πλημμυρίζει από χαρά και περηφάνια και για τους δυο σας. Όσο και να μεγαλώνετε, για μένα είστε πάντα τα μικρά μου. Τα θαύματα μου. Η ζωή μου.

Σας λατρεύω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments