Οδηγός

Θέσεις εργασίας για φαρμακοποιούς

Θέσεις εργασίας για φαρμακοποιούς

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΑΡΣΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Όπως προκύπτει από την προκήρυξη, θα προσληφθούν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Νέες θέσεις εργασίας για φαρμακοποιούς διατίθενται από τον Δήμο Πρέβεζας, έπειτα από νέα προκήρυξη εγκεκριμένη από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει με ετήσια σύμβαση το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Όπως προκύπτει από την προκήρυξη, θα προσληφθούν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

ΑΣΕΠ: Θέσεις για φαρμακοποιούς στην Πρέβεζα: Προκήρυξη χωρίς ηλικιακά όρια

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

ΑΣΕΠ: Θέσεις για φαρμακοποιούς στην Πρέβεζα: Δείτε τα προσόντα που απαιτούνται για την ειδικότητα

Για την ειδικότητα ΠΕ Φαρμακοποιών, απαιτούνται τα εξής ειδικά προσόντα:

  • Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής Α.Ε.Ι.* της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή Βεβαίωση ότι ο/η υποψήφιος/α πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού.
  • Γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

ΑΣΕΠ: Θέσεις για φαρμακοποιούς στην Πρέβεζα: Που και πότε οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 12 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά έως και τις 17 Μαΐου:

  • είτε αυτοπροσώπως
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πρέβεζας, Ελευθερίου Βενιζέλου και Μπαχούμη 2, Πρέβεζα, Τ.Κ. 48100, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κο Βερλέτη Αθανάσιο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2682360631

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments