Αθλητισμός

Παναθηναϊκός-Προμηθέας: Με εκτεταμένο rotation επικράτησαν 90-82 οι πράσινοι [vid]

Παναθηναϊκός-Προμηθέας: Με εκτεταμένο rotation επικράτησαν 90-82 οι πράσινοι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369450] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέριαν Γκραντ που είχε 15 πόντους και 7 ασίστ, ενώ 15 πόντους και 4 ριμπάουντ είχε ο Ματίας Λεσόρ

Στον πρώτο του αγώνα μετά την πρόκρισή του στο Final-4 του Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός έδειξε να… ταξιδεύει ήδη. Οι “πράσινοι” αν και στο πρώτο μέρος ήταν ακρτετά καλοί, στη συνέχεια πάτησαν.. φρένο, το μυαλό… θόλωσε και έβαλαν τον Προμηθέα και πάλι στο παιχνίδι. Στο τέλος όμως “μίλησε” η… εμπειρία και η ψυχραιμία και οι “πράσινοι” πήραν την 4η νίκη τους, με 90-82, στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέριαν Γκραντ που είχε 15 πόντους και 7 ασίστ, ενώ 15 πόντους και 4 ριμπάουντ είχε ο Ματίας Λεσόρ. Από πλευράς Προμηθέα ξεχώρισαν οι Ετσενίκε και Ρέινολντς που είχαν 19 και 17 πόντους αντίσοιχα.

Παρά το γρήγορο 5-0 του Παναθηναϊκού, η αναμέτρηση ξεκίνησε με… χαλαρούς ρυθμούς και από τις δύο ομάδες. Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του για… φρεσκάρισμα στην ομάδα, με τους “πράσινους” να μην μπαίνουν με το… πόδι στο γκάζι. Ο Ετσενίκε έδινε λύσεις για τους Πατρινούς, με τον Μήτογλου να κάνει το 8-4 και ο Χρυσικόπουλος να απαντάει άμεσα με τρίποντο , για το 8-7, με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα. Στο επόμενο πεντάλεπτο όμως ο Παναθηναϊκός… καθάρισε την υπόθεση νίκη. Με πολύ καλή άμυνα, σκορ από την περιφέρεια, αλλά και πολύ τρέξιμο στον αιφνιδιασμό οι “πράσινοι” έτρεξαν σερί 14-1 και “έκλεισαν” το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 22-8. Πρωταγωνιστές οι Μάριους Γκριγκόνις και Τζέριαν Γκραντ που είχαν 8 και 7 πόντους αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments