Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή των ερυθρόλευκων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή των ερυθρόλευκων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή των ερυθρόλευκων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (11/5) το απόγευμα και εν συνεχεία ο Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά και στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τον Ολυμπιακό μέσα στην υπόθεση τίτλος.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει τη διάθεση του, τους Ρίτσαρντς και Ορτέγκα που είναι τραυματίες, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα άφησε εκτός και τον Ιμπόρα (έγινε αναγκαστική αλλαγή κόντρα στους Άγγλους) αλλά και τους Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Ντόη, Μπιανκόν και Καμπράλ. Αντίθετα, επιστρέφουν συγκριτικά με την Πέμπτη οι Βέζο, Αμπι, Ζέλσον Μαρτίνς και Ναβάρο, που στην Ευρώπη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αφού είναι εκτός λίστας.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει πάρει 21 ποδοσφαιριστές μαζί του και θα κόψει έναν λίγο πριν την έναρξη του ματς. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Αμπέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μαρτίνς, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Ναβάρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments