Αθλητισμός

Παλάσιος: Deal μόνο με… υποχώρηση!

Παλάσιος: Deal μόνο με… υποχώρηση!

Πηγή Φωτογραφίας: [368429] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Οι "πράσινοι" έχουν προσφέρει προς τον Παλάσιος ένα ποσό που μαζί με (εφικτά) μπόνους, φτάνει τις 750.000 ευρώ

Οι διαπραγματεύσεις γύρω απ’ το συμβόλαιο του Αργεντινού εξτρέμ που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, είχαν παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και μολονότι αναθερμάνθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες με την απευθείας επαφή που έγινε ανάμεσα στους “πράσινους” και τον ατζέντη του “Τούκου” δεν έβγαλαν λευκό καπνό.

Οι “πράσινοι” έχουν προσφέρει προς τον Παλάσιος ένα ποσό που μαζί με (εφικτά) μπόνους, φτάνει τις 750.000 ευρώ, την στιγμή που το συμβόλαιο που υπέγραψε το 2021 είχε ως ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ.

Η πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού απ’ την άλλη εξακολουθεί να αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Χρήματα που δεν πρόκειται να δώσει ο Παναθηναϊκός σε έναν παίκτη είναι πλέον 32,5 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Και μολονότι έκανε ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο με 7 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, στα playoffs δεν είχε ανάλογη συνέχεια και η παρουσία του ήταν κάτω απ’ τη βάση.

Ως εκ τούτου, για να παραμείνει πλέον ο Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα μία πολύ μεγάλη υποχώρηση απ’ την πλευρά του.

Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται πολύ ορατό, την ώρα που πληθαίνουν οι φημολογίες πως με την περίπτωσή του ψάχνεται σοβαρά εδώ και λίγο καιρό άλλη ελληνική ομάδα.

Φημολογία που φουντώνει ακόμη περισσότερο απ’ το γεγονός πως ο Παλάσιος ψάχνει εδώ και καιρό για να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα.

Και δεν έχει σταματήσει αυτή την αναζήτησή του, μολονότι ο ατζέντης του ασχολήθηκε το τελευταίο διάστημα και με ενδεχόμενο “επαναπατρισμό” του στην Ιντεπεντιέντε.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Γουλής

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments