Ελλάδα

Βραυρώνα: Ποινική δίωξη στους γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα

Βραυρώνα: Ποινική δίωξη στους γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Αναμένεται και το πόρισμα πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού στη Βραυρώνα

Αναμένεται και το πόρισμα πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού στη Βραυρώνα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού ασκήθηκε σε βάροςτου πατέρα του νεογνού που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα, σε χωματερή στη Βραυρώνα.Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, από το Νεπάλ, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από το Νεπάλ, παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Αναμένεται και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού. Η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση, κατά πληροφορίες, αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό.

Σημειώνεται πως νωρίτερα, η ΕΡΤ παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον άνδραμαυροφορεμένο, με ταχύ βήμα, να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να εναποθέτει τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι, ενώ χθες το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε μαιευτήριο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της μετά την αποκάλυψη του φρικτού αυτού γεγονότος φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments