Lifestyle

Σαρμπέλ: «Δεν μου η Eurovision φέτος- Έχουν μπερδέψει πολιτικά, έχει μπει ο διάολος μέσα»

Σαρμπέλ: «Δεν μου η Eurovision φέτος- Έχουν μπερδέψει πολιτικά, έχει μπει ο διάολος μέσα»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Sarbel

Σαρμπέλ: Την ημέρα της Eurovision ήμουν τόσο αδύναμος και τους ζήτησα να με πάνε σε ελληνικό εστιατόριο. Έφαγα μουσακά, γεμιστά και πήρα δύναμη. Μία εβδομάδα ήμουν dead σχεδόν!

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, βρέθηκε ο Σαρμπέλ και μιλά για τη συμμετοχή του στην Eurovision αλλά και τα όσα συμβαίνουν φέτος στον μουσικό διαγωνισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarbel Official (Charbel) 🇬🇷🇱🇧 (@sarbel_official)

«Το μόνο άγχος που είχα στην Eurovision ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο στην Ελλάδα. Ήθελα να είναι ευχαριστημένοι.

Ήταν πολύ διαφορετικά τότε, υπήρχε τρομερή πίεση από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους, ήταν άλλες εποχές. Το χάρηκα, γιατί έπαιρνα πολλή αγάπη. Έκανα πολλούς φίλους επίσης.

Σίγουρα η Μαρίνα Σάττι πιέζεται πολύ και κουράζεται. Η κούραση δεν σε κάνει να χασμουριέσαι στην συνέντευξη Τύπου.

Την ημέρα της Eurovision ήμουν τόσο αδύναμος και τους ζήτησα να με πάνε σε ελληνικό εστιατόριο. Έφαγα μουσακά, γεμιστά και πήρα δύναμη. Μία εβδομάδα ήμουν dead σχεδόν!

Δεν μου αρέσει το κλίμα της Eurovision φέτος. Έχουν μπερδέψει πολιτικά, έχει μπει ο διάολος μέσα… Η ελληνική συμμετοχή μου αρέσει πολύ.

Η Ελλάδα ήταν πάντα στην καρδιά μου. Ακόμα κι όταν φεύγω, η Ελλάδα μου λείπει πάντα. Είμαι στο Κατάρ, έχω επενδύσεις στο Ντουμπάι και είναι η γυναίκα μου εκεί»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments