Πολιτική

Ενορχηστρωμένο σχέδιο κατά Κασσελάκη φαντάζεται η Κουμουνδούρου

Ενορχηστρωμένο σχέδιο κατά Κασσελάκη φαντάζεται η Κουμουνδούρου

Πηγή Φωτογραφίας: [364198] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ποιους βάζει στο "κάδρο" η Κουμουνδούρου.

Ενορχηστρωμένη εκστρατεία λάσπης από τη Νέα Δημοκρατία ενάντια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βλέπει, πλέον, η Κουμουνδούρου, βάλλοντας κατά τεσσάρων κεντρικών προσώπων του κυβερνώντος κόμματος που έχουν ως στόχο να «δαιμονοποιούν πάση θυσία τον Στέφανο Κασσελάκη».

Στην Κουμουνδούρου, διαπίστωσαν ότι “στο πλαίσιο του σχεδίου Γκρίνμπεργκ, ο πρωθυπουργός βγήκε από το κάδρο των προσωπικών επιθέσεων κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά ανέθεσε αυτή τη “συμφωνία” στον υπουργό Υγείας και αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Νίκο Ρωμανό, διευθυντή Τύπου της ΝΔ, και στον Στέλιο Πέτσα, βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πηγή της αντιπολίτευσης, τα εν λόγω στελέχη ακολουθούν τη στρατηγική του Γκρίνμπεργκ να δαιμονοποιήσουν πάση θυσία τον Στέφανο Κασσελάκη. Εν τω μεταξύ, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόνιζαν από την Κουμουνδούρου ότι, με βάση αυτά τα ευρήματα, το έμψυχο δυναμικό του κόμματος έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για να οργανώσει με “χειρουργική ακρίβεια” την αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απέναντι στα σχέδια που απεργάζεται το Μέγαρο Μαξίμου (!).

Στο πλαίσιο αυτό, η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι να απαντά με σκληρούς χαρακτηρισμούς σε όλες τις παρεμβάσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, χαρακτηρίζοντάς τες ως “πολύ επιζήμιες” στην Κουμουνδούρου. Προς επίρρωση αυτού, δηλώνουν στην Κουμουνδούρου ότι “η χθεσινή κίνηση του Στέφανου Κατσελάκη να διπλασιάσει τα πυρά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη οφείλεται στην επιλογή του Προέδρου να απαντήσει και να μην αφήσει έξω τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον του”.

Τέλος, κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν ότι “οι οργανωτές της λάσπης και της μαύρης προπαγάνδας δεν μπορούν να ησυχάσουν”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επόμενη κίνησή τους θα εμπεριέχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Η ακρίβεια, οι παραβιάσεις του κράτους δικαίου, τα εργασιακά ζητήματα, η κατάσταση του Εθνικό Σύστημα Υγείας και η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης παραμένουν η αιχμή του δόρατος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη και των υποψηφίων ευρωβουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σήμερα ο κ. Καζελάκης περιοδεύει στη βόρεια Αττική μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, κάνοντας στάση σε Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Μαρούσι και Κηφισιά.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τη σημερινή περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη είναι ότι στον πρώτο του σταθμό, τη Νέα Ιωνία, λίγη ώρα αργότερα από τη δική του επίσκεψη, βρέθηκε και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης όπου θα περιοδεύσει με υποψήφιους ευρωβουλευτές και μέλη του κόμματος στους πεζόδρομους και εμπορικούς δρόμους της περιοχής στις οδούς Ηρακλείου και Μεσολογγίου, όπως και στην αγορά της Αγίας Φωτεινής το μεσημέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments