Πολιτική

Ο φιλόδοξος isyriza του Κασσελάκη

Ο φιλόδοξος isyriza του Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [366396] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Έμφαση στο μητρώο εθελοντών του κόμματος.

Την κινητοποίηση συνολικά των πολιτών, πλην των φίλων, επιδιώκει ο Στέφανος Κασσελάκης, υλοποιώντας τη δέσμευση του “η αξιωματική αντιπολίτευση να γίνει κοινωνική αντιπολίτευση”.

Στόχος είναι, σε πρώτο χρόνο, να καλέσει τους πολίτες που αντιμετωπίζουν ζητήματα στα δημόσια νοσοκομεία και σε άλλους οργανισμούς του ΕΣΥ να τα αναφέρουν σε ειδική στήλη της γνωστής πλέον πλατφόρμας isyriza.gr με τίτλο “Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο δημόσιο σύστημα υγείας”.

Η εν λόγω πρωτοβουλία “διαφημίστηκε” από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Στέφανο Κασσελάκη για την απάντηση που έδωσε σε πολίτες της Πρέβεζας, οι οποίοι εμφανίσθηκαν επιφυλακτικοί για τυχόν “αντίποινα”, ότι “θα ξεσκίσω όποιον το τολμήσει εις βάρος σας”.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στον κ. Κασελάκη, τα λόγια αυτά “δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εγγύηση ότι το δεξιό κομματικό κράτος δεν θα επιτρέψει τέτοια αντίποινα”, είτε σε βάρος πολιτών είτε σε βάρος εργαζομένων στον τομέα της υγείας που έχουν καταγγείλει τα όσα έχουν συμβεί σε βάρος τους (και σε βάρος του κοινού) στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Ο ίδιος ο κύριος Κασσελάκης εκμεταλλεύτηκε την επίθεση του κ. Ρωμανού και επανήλθε στο θέμα με ανάρτησή του: “Τι γίνεται τώρα; Με παρεξήγησε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να πάρει κομματικά αντίποινα σε γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους στην υγεία που αποκάλυψαν την κατάρρευση και την κακοδιαχείριση του ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν. Είμαι στο πλευρό αυτών που ο υπουργός Υγείας αποκαλεί “κάφρους” και ασήμαντα “ανθρωπάκια” και δεν θα αφήσω κανέναν να τους τρομοκρατήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία”.

Παράλληλα με αυτή την πρωτοβουλία, αναπτύσσεται μια άλλη πρωτοβουλία – το “μητρώο εθελοντών” – για ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές.

Στην πλατφόρμα isiriza.gr, το πεδίο αυτό, με τίτλο “Γίνε εθελοντής του ΣΥΡΙΖΑ”, περιλαμβάνει υποπεδία και δραστηριότητες από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι.

Για παράδειγμα, αφού δηλώσουν πόσο χρόνο μπορούν να αφιερώσουν σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση, μπορούν να επιλέξουν από τους εξής τομείς: αθλητισμός, επικοινωνία, κοινωνική πολιτική, τεχνολογία, αλληλεγγύη, εκπαίδευση, περιβάλλον και “άλλο”.

Σε δεύτερο χρόνο, θα υπάρχει επίσης μια στήλη για χρηματοδότηση και δωρεές κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού για την οικονομική “ενίσχυση” της προεκλογικής εκστρατείας. Ως “δωρεές” μπορεί να νοείται και η παροχή προσωρινών προμηθειών για τη μεταφορά, π.χ. οχημάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments