Αθλητισμός

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δύο εβδομάδες χωρίς δράση συμπληρώνονται για την ΑΕΚ που μετρά πλέον αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που μπορεί να είναι τελικός τίτλου για την Ένωση, σε περίπτωση που το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας δεν λήξει ισόπαλο.

Κορυφώνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών.

Δύο εβδομάδες χωρίς δράση συμπληρώνονται για την ΑΕΚ που μετρά πλέον αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που μπορεί να είναι τελικός τίτλου για την Ένωση, σε περίπτωση που το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας δεν λήξει ισόπαλο.

Το ευχάριστο για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Μετά και την επανένταξη του Άρολντ Μουκουντί, άπαντες είναι πλέον στη διάθεσή του, πλην του Πάολο Φερνάντες που παραμένει εκτός λόγω ενοχλήσεων, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λάζαρος Ρότα. Κάτι που σημαίνει πως για βασικός στο ντέρμπι θα πάει πιθανότατα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments