Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι δύο πρώην του ΠΑΟΚ που έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο

Παναθηναϊκός: Οι δύο πρώην του ΠΑΟΚ που έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε επιπλέον ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του

Οι “πράσινοι” θέλουν να τονώσουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στο δυναμικό τους και γιατί είχαν “θέμα” το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά και τον Σεπτέμβρη στον όμιλο του Europa League με την ευρωπαϊκή λίστα τους (μόλις 6 home grown players και μείον δύο παίκτες συνολικά στη λίστα), αλλά και γιατί κρίνουν πως θα πρέπει να υπάρχει μία όσο το δυνατόν πιο δυνατή ελληνική βάση στο ρόστερ αποτελούμενη από διεθνείς παίκτες.

Ο Γιαννούλης μένει ελεύθερος απ’ τη Νόριτς, η οποία ξόδεψε 7,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2021 για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του απ’ τον ΠΑΟΚ. Δεν θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο και το τελευταίο δίμηνο το όνομά του είναι διαθέσιμο στην αγορά, έχοντας απασχολήσει αρκετές ομάδες. Ο Άγιαξ είχε σοβαρά ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ωστόσο η επικείμενη αποχώρηση του Φαν ‘τ’ Σιπ άλλαξε τα δεδομένα.

Ο δε Πέλκας έχει “συνδεθεί” αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το καλοκαίρι είναι πιο πιθανός από ποτέ ο επαναπατρισμός του έπειτα από 4 χρόνια στο εξωτερικό (Φενερμπαχτσέ, Χαλ, Μπασακσεχίρ) έχοντας κάνει μία πολύ καλή σεζόν με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με την οποία μετράει 7 γκολ και 5 ασίστ σε 24 ματς. Η ικανότητά του να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όσο και στο “10”, προσφέρουν ένα ελκυστικό, αγωνιστικό “πακέτο” σε δύο θέσεις, όπου θα υπάρξουν δεδομένα αρκετές ανακατατάξεις και προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το προσεχές καλοκαίρι.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Γουλής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments