Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές οι ερυθρόλευκοι – Ποιοι θα μείνουν εκτός

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές οι ερυθρόλευκοι – Ποιοι θα μείνουν εκτός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρεις τελικούς για το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρεις τελικούς για το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στην OPAP Arena στις 29 Μαϊου, θέλει να αλλάξει το “τσιπάκι” εστιάζοντας στο πρωτάθλημα, καθώς με τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια εναντίον του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού κατακτά τον τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιμπόρα, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς και Μπιανκόν. Παράλληλα, άφησε εκτός αποστολής τον Ελ Αραμπί και τον Γιόβετιτς, όπως και τους Ντόη, Καμπράλ. Η αίσθηση που υπάρχει, διότι ο “Μέντι” δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρο στην προπόνηση, είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” θα παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ με αλλαγμένη τη μισή ενδεκάδα του, σε σχέση με τον αγώνα ρεβάνς με την Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Κίνι αριστερά, τον Ρέτσο και τον Κάρμο ή τον Άμπι στα στόπερ, τον Έσε, τον Όρτα και τον Τσικίνιο ή τον Αλεξανδρόπουλο στα χαφ, τον Ποντένσε και τον Μαρτίνς στις πτέρυγες και τον Ναβάρο ή τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Φορτούνης και ο Μασούρας. Διαθέσιμοι είναι επίσης οι Καρβάλιο, Βέζο, Αποστολόπουλος, Πασχαλάκης και Παπαδούδης.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments