Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Που θα δείτε το παιχνίδι που θα κρίνει τη μάχη του τίτλου!

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Που θα δείτε το παιχνίδι που θα κρίνει τη μάχη του τίτλου!

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Στις σημερινές αθλητικές μεταδόσεις δεσπόζει το εξ' αναβολής ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Super League

Στις σημερινές αθλητικές μεταδόσεις δεσπόζει το εξ' αναβολής ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Super League

Πλούσια είναι η αθλητική δράση της μέρας (12/05) σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ, τένις και… χάντμπολ! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο εξ’ αναβολής ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League, ένας αγώνας με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που μπορεί να κρίνει πολλά σε ότι αφορά την φετινή ανάδειξη του πρωταθλητή. 

Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00, NOVA Sports Prime), σ’ ένα ματς με τεράστο βαθμολογικό ενδιαφέρον λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος όπου όποια ομάδα νικήσει θα πάει χέρι-χέρι με την ΑΕΚ στη “μάχη” της κούπας, ενώ αν η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη τότε η “Ένωση” “κλειδώνει” τον τίτλο. Ο χαμένος βγαίνει… νοκ άουτ. Άρα, η νίκη και για τις δυο ομάδες είναι… μονόδρομος και στόχος τους είναι να κάνουν το 3/3 για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο ΠΑΟΚ μετά από τη διακοπή… γέμισε μπαταρίες ενώ προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 3-2 επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωση αποστολή όμως αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεση του τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ζει μοναδικές στιγμές μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα και το 3/3. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετρά σημαντικές απουσίες καθώς έμειναν εκτός οι Ιμπόρα και Γιόβετιτς μαζί με τους τραυματίες Ορτέγκα και Ρίτσαρντς και τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ντόη, Μπιανκόν και Καμπράλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments