Αθλητισμός

Σοκ στον Ολυμπιακό – Εκτός ο Πετρούσεφ!

Σοκ στον Ολυμπιακό – Εκτός ο Πετρούσεφ!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFFS / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ

Άτυχος στάθηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Ο Σέρβος τραυματίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, μετά από μια επαφή με τον Μηνά Παπαγιάννη.

Άτυχος στάθηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού, 4:36 πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, τραυματίστηκε μετά από επαφή που είχε με τον Μηνά Παπαγιάννη.

Ο άσος της πειραϊκής ομάδας αποχώρησε από το παρκέ κουτσαίνοντας, με τον 24χρονο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και συγκεκριμένα στον αστράγαλο.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, αμέσως σήμανε συναγερμό στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τα βάζει με την τύχη του, καθώς ακολουθεί το Final 4 της Euroleague.

Στη συνέχεια ο Πετρούσεφ μεταφέρθηκε επίσης υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια, με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ωστόσο έδειχνε να το πατά, με προσοχή πάντα.

Ο 24χρονος τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 24/5 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Final 4 της Euroleague, που θα γίνει στο Βερολίνο, τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον τραυματισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ να έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments