Ελλάδα

Έντι Ράμα: “Δεν ήρθα για να προκαλέσω αλλά για να συναντήσω τον λαό μου”

Έντι Ράμα: “Δεν ήρθα για να προκαλέσω αλλά για να συναντήσω τον λαό μου”

Πηγή Φωτογραφίας: [369472] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Αλβανός πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα καταχειροκροτούμενος και υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου

Από τις 9 το πρωί είχε ξεκινήσει να μαζεύεται ο κόσμος στο Κλειστό του Γαλατσίου, οπού ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα μίλησε μπροστά σε χιλιάδες συμπατριώτες του.

Τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ. ήταν δρακόντεια. Η αστυνομική παρουσία στο Γαλάτσι ήτανισχυρή, προκειμένου να αποφευχθούν τα παρατράγουδα ενώ οι παρευρισκόμενοι πέρασαν από μηχανήματα ελέγχου πριν μπουν στο Κλειστό του Γαλατσίου.

Ο Έντι Ράμα μπήκε στην αίθουσα υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που φώναζε «Έντι, Έντι».

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη ενώ από χθες το βράδυ σύμφωνα τις αναρτήσεις στα social media δρομολογήθηκαν πούλμαν με 2000 άτομα από την Αλβανία.

Συνολικά στα μέτρα για την ασφάλεια του αλβανού πρωθυπουργού θα απασχοληθούν περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί: της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Τροχαίας, της ΟΠΚΕ, της Αντιτρομοκρατικής, της Ασφάλειας και των ΜΑΤ.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο τραγουδιστής Νόιζι και η Έρα Ρούσι, ενώ υπήρξαν άλλες οκτώ ομιλίες πριν από αυτή του Ράμα, ο οποίος έφτασε με σημαντική καθυστέρηση στο Γαλάτσι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μόλις ανέβηκε στη σκηνή, ακούστηκε ο αλβανικός εθνικός ύμνος και πριν την ομιλία του το κοινό φώναζε «Έντι, Έντι», σε ένα στάδιο κατάμεστο από αλβανικές σημαίες, ενώ στα μάτριξ τοποθετήθηκαν και οι ελληνικές.

Ο Ράμα, ξεκινώντας την ομιλία του, είπε πως «δεν ήρθα να προκαλέσω, ήρθα να μιλήσω στον λαό μου», κάτω από έντονα χειροκροτήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments