Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Στα μάτια της μητέρας μας θα είμαστε πάντα παιδιά

Νίκος Ανδρουλάκης: Στα μάτια της μητέρας μας θα είμαστε πάντα παιδιά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Για μένα γιορτή της Μητέρας είναι κάθε φορά που πηγαίνω Κρήτη και συναντιόμαστε. Στα μάτια της μητέρας μας θα είμαστε πάντα παιδιά. Να σε χαιρόμαστε και σε ευχαριστώ για όλα!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την ημέρα της Μητέρας.

Η τρυφερή ανάρτηση για την μητέρα του

«Για μένα γιορτή της Μητέρας είναι κάθε φορά που πηγαίνω Κρήτη και συναντιόμαστε. Στα μάτια της μητέρας μας θα είμαστε πάντα παιδιά. Να σε χαιρόμαστε και σε ευχαριστώ για όλα!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την ημέρα της Μητέρας.

Ο ίδιος συνοδεύει την ανάρτηση με μια κοινή τους φωτογραφία και την κλείνει αστειευόμενος με το υστερόγραφο: «Θα σου επιστρέψουμε καθαρά τα ταπεράκια».

Η Γιορτή της Μητέρας με τα μάτια του Αρκά -Τα παιδιά ανέλαβαν να φτιάξουν πρωινό

Γιορτή της Μητέρας σήμερα και ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς αφιερώνει δύο σκίτσα στις μαμάδες και εύχεται χρόνια πολλά με τον δικό του τρόπο.

Σε ένα από αυτά, τα παιδιά αναλαμβάνουν να της φτιάξουν πρωινό για να μην κουραστεί η ίδια, με την κουζίνα ωστόσο να θυμίζει… εμπόλεμη ζώνη μετά την τρυφερή προσπάθειά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments