Ελλάδα

Γιώργος Λυγγερίδης: Νέα σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού

Γιώργος Λυγγερίδης: Νέα σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο 36χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη εμφανίστηκε μόνος του στις Αρχές, κατά πληροφορίες

Ο 36χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη εμφανίστηκε μόνος του στις Αρχές, κατά πληροφορίες

Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη, προχώρησαν οι Αρχές. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για το άτομο που στη δικογραφία αναφέρεται ως «Ρουμάνος». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος που συνελήφθη παραδόθηκε μόνος του συνοδεία του δικηγόρου του. Σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις αθλητικής βίας, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Γιώργος Λυγγερίδης: Ποιος ήταν ο 31χρονος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του στου Ρέντη

Με καταγωγή από το Δημητρήτσι Σερρών ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας Γιώργος Λυγγεριδης, υπηρετούσε στην ΥΑΤ στις διμοιρίες της Αθήνας.

Τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετούσε στην Αθήνα.

Η οικογένεια του είχε μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη όπου ήταν το πατρικό του και μεγάλωσε.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του αστυνομικού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments