Lifestyle

Εύη Δρούτσα: «Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ;»

Εύη Δρούτσα: «Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ;»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN /MEGA Ψυχαγωγία

Τα πήρε με τον θεσμό η Εύη Δρούτσα

Ένα ήταν το Νο.1 θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές της Κυριακής και αυτό ήταν φυσικά όσα συνέβησαν στη Eurovision το βράδυ του Σαββάτου.

Οι απόψεις πολλές, άλλες αιχμηρές για την παρουσίαση, άλλες ικανοποιημένες για την 11η θέση της Ελλάδας και κάποιες εστιάζοντας τα βέλη τους στην κρατική τηλεόραση.

Η Εύη Δρούτσα «ακύρωσε» την ΕΡΤ για τον τρόπο που επιλέγει τραγούδια και καλλιτέχνες να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με αιχμηρές ατάκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial)

«Σε μια κριτική επιτροπή για την Eurovision, τότε που καλούσαν ανθρώπους από τις δισκογραφικές εταιρείες, ήμουν μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό. Οι μισοί άνθρωποι που ήταν της ΕΡΤ πήγαν να ψηφίσουν μια υψίφωνο, κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος (σ.σ. Κατσαρός) και εγώ ψηφίσαμε το Die for you των Antique. Θέλω να πω δηλαδή πως, αν κάναμε ό,τι έκαναν και οι άνθρωποι της ΕΡΤ, θα έβγαινε μία… τέτοια κατάσταση».

«Το φετινό μας τραγούδι είναι ένα που το έγραψαν 5 – 6 συνθέτες και 5 – 6 στιχουργοί. Πώς μπορεί να ενωθεί αυτό το πράγμα; Πώς θα δουλέψουν πάνω σε αυτό το πράγμα;» αναρωτήθηκε η γνωστή στιχουργός.

«Ας μας ρωτούσε η ΕΡΤ! Όταν αποφασίζει η ΕΡΤ ποιους θα βάλει και τι θα μας αντιπροσωπεύσει, άρα; Η ΕΡΤ φταίει, δεν φταίμε εμείς! Παλαιότερα και βέβαια ήταν καλύτερα και έπεσα σε αυτή την περίπτωση με τον Γιώργο Κατσαρό».

«Χώρια που έπρεπε να είναι η Ελένη Φουρέιρα φέτος στην Eurovision (σ.σ. εκπροσωπώντας την Ελλάδα), για να το πούμε και αυτό. Είναι μεγάλη υπόθεση όμως» είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial)

Τότε ο Κώστας Τσουρός απάντησε ότι «και τη Φουρέιρα η ΕΡΤ, να σας θυμίσω, την απέκλεισε και δεν την ήθελε. Την θεωρούσε λίγη για τον διαγωνισμό για την Ελλάδα».

«Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ τότε;» είπε όλο νόημα η Εύη Δρούτσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments