Lifestyle

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο δικηγόρος δίμετρος σύντροφός της – Η σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο δικηγόρος δίμετρος σύντροφός της – Η σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/areyouevengreek

Δείτε το βίντεο

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στο Μάλμε και έφερε την Ελλάδα στην 11η θέση στη Eurovision 2024.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🎀✨🫣🚗🐐🇬🇷 (@marina_satti)

Νικήτρια του μεγάλου τελικού της Eurovision αναδείχθηκε η Ελβετία με τον Nemo και το τραγούδι «The Code». Η Μαρίνα Σάττι κατά την άφιξή της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της στη Eurovision 2024, για τα χασμουρητά αλλά και για το κρύωμα που είχε λίγες μέρες πριν από τον τελικό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στις δηλώσεις της ότι: «Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα, ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει. Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου».

Στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» ανέφεραν πως και στο αεροδρόμιο αλλά και στο Μάλμε, ήταν δίπλα της ο σύντροφός της και μάλιστα τον «τσάκωσαν» οι κάμερες που ήταν δίπλα της κατά την άφιξή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει προσωπικά τον σύντροφο της Μαρίνας Σάττι καθώς είναι παιδικός της φίλος και κολλητός του αδερφού της. Ονομάζεται Ορέστης, είναι 37 ετών, δικηγόρος και είναι μαζί με τη Μαρίνα Σάττι από τον Οκτώβριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments