Lifestyle

Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό: «Χαζομάρα μου που θεώρησα ότι είχε φύγει το focus από πάνω μου»

Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό: «Χαζομάρα μου που θεώρησα ότι είχε φύγει το focus από πάνω μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Marina Satti

Μαρίνα Σάττι: «Δεν ήξερα ότι έχω πάρει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από το κοινό»

Στην Ελλάδα επέστρεψε την Κυριακή από το Μάλμε η Μαρίνα Σάττι που μας εκπροσώπησε στη Eurovision μαζί με την ελληνική αποστολή.

Στο αεροδρόμιο την περίμεναν όπως είναι φυσικό κάμερες και δημοσιογράφοι και απάντησε για τα χασμουρητά, τον διαγωνισμό και την αγάπη του κόσμου.

«Πάνω κάτι αυτό που ξέραμε συνέβη. Είχα μια αγωνία αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Ούτε πυρετό είχα, απλώς είχα κρυώσει. Ίσως λόγια μου να παρερμηνεύονταν» είπε με τον Θανάση Αλευρά να επεμβαίνει και να αναφέρει ότι βγήκαν υπερβολικά δημοσιεύματα για την κατάστασή της που μόνο που για την τελευταία της επιθυμία δεν έγραφαν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🎀✨🫣🚗🐐🇬🇷 (@marina_satti)

Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε για το περιβόητο χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου ότι «μετά από 15 ώρες στην σκηνή, πήγαμε στη συνέντευξη. Πέρασε άλλη μία ώρα που ήμασταν στον χώρο κουρασμένοι και χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Χαζομάρα μου που θεώρησα ότι είχε φύγει το focus από πάνω μου αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα Και ο Ολλανδός έκανε ότι κοιμάται».

Ο Φωκάς Ευαγγελινός πάντως δήλωσε ότι με τη Μαρίνα θα το ξανάκανε ενώ επεσήμανε το κακό κλίμα που υπήρχε φέτος λόγω του Ισραήλ.

«Είχε πολλές δυσκολίες. Υπήρχαν αντιξοότητες στο στάδιο. Υπήρχε μια “ατμόσφαιρα” λόγω των πολέμων, δεν υπήρχε η χαρά άλλων χρόνων, μια ανεμελιά. Υπήρχε μεγαλύτερη αυστηρότητα από ό,τι πρέπει» ανέφερε.

«Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμη, κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική. Διαβάσαμε πιο πολύ από τις Πανελλήνιες. Ο δικός μας τρόπος είναι άλλος τρόπος, δεν είναι κακός. Όποιος είπε ότι δεν έχω ευφυΐα θέλω να πάω σπίτι του να με κάνει πιο έξυπνο. Μιλάμε, μιλάμε αλλά αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα. Είχα αμυγδαλίτιδα, 40 πυρετό. Εγώ ήμουν άρρωστος» είπε ο Ζερόμ Καλούτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments