Οδηγός

Προσλήψεις στα δικαστήρια: Θέμα ημερών η έκδοση της προκήρυξης

Προσλήψεις στα δικαστήρια: Θέμα ημερών η έκδοση της προκήρυξης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Θέμα ημερών είναι η έκδοση της προκήρυξης που αφορά στην πρόσληψη 350 μονίμων γραμματέων, κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, στα δικαστήρια όλης της χώρας.

Οι νέες προσλήψεις στα δικαστήρια όλης της χώρας θα γίνουν με γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Θέμα ημερών είναι η έκδοση της προκήρυξης που αφορά στην πρόσληψη 350 μονίμων γραμματέων, κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, στα δικαστήρια όλης της χώρας.

Είναι πολύ πιθανό η προκήρυξη να δημοσιευθεί έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας προκειμένου να ξεκινήσει, αμέσως μετά, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων προς την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ).

Οι νέες προσλήψεις στα δικαστήρια όλης της χώρας θα γίνουν με γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στην έδρα της ΕΣΔΙ, στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Οι προφορικές εξετάσεις εξετάζεται σοβαρά να γίνουν έως το τέλος Ιουλίου, στην Αθήνα, προκειμένου οι επιτυχόντες να σχηματίσουν τη νέα εισαγωγική “φουρνιά” της ΕΣΔΙ τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν για ένα τρίμηνο να φοιτήσουν στην ΕΣΔΙ, στη Θεσσαλονίκη. Μετά την αποφοίτησή τους θα τοποθετηθούν στο δικαστήριο της 1ης επιλογής τους (όπως αυτή θα αναγραφεί στην αίτηση συμμετοχής).

Επισημαίνεται ότι για θέσεις πτυχιούχων πανεπιστημίου και ΤΕΙ γίνονται δεκτοί όλοι οι τίτλοι σπουδών. Αυτό ας το συγκρατήσουν οι ενδιαφερόμενοι, δεδομένου ότι δεν συμβαίνει συχνά σε προκηρύξεις να γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία, ανεξαρτήτως ειδικότητας ή κατεύθυνσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments