Πολιτική

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν

Πηγή Φωτογραφίας: [365629] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σήμερα στις 15:30μμ.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα στην Άγκυρα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας. Στις 15:30 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdoğan, στο Προεδρικό Μέγαρο. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών και δηλώσεις των δύο ηγετών στον Τύπο. Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο προεδρικό μέγαρο θα ξεκινήσει στις 16:00 και δεν θα υπάρχει επίσημη υποδοχή με ιππικό και αγήματα γιατί το ταξίδι εξπρές του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χαρακτηριστεί επίσκεψη εργασίας. Η συνάντηση των δυο ηγετών θα διαρκέσει μια ώρα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17:00.

Στη συνέχεια θα συναντηθούν οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών και περίπου στις 17:30 με 18:00 οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις τους στον Τύπο. Στη συνέχεια ο Ταγίπ Ερντογάν θα παραθέσει δείπνο στον Έλληνα πρωθυπουργό πριν αναχωρήσει για το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments