Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο στόχος της Ένωσης στο Φάληρο

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο στόχος της Ένωσης στο Φάληρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Αυτός είναι ο στόχος της Ένωσης στο Φάληρο

Η ΑΕΚ έχει μπει στο φινάλε της προετοιμασίας της για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ προετοιμάζε αυτό το παιχνίδι έχοντας ως στόχο τη νίκη. Άλλωστε με τον Ματίας Αλμέιδα στο τιμόνι αυτό είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που παλεύει ανεξαρτήτως αντιπάλου. Με αυτή τη φιλοσοφία και την ιδέα θα ζήσει και θα πεθάνει η δική του ΑΕΚ.

Η “στόχευση” των κιτρινόμαυρων σε αυτό το ματς είναι ανάλογη με εκείνη που είχαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ελπίζουν το αποτέλεσμα να είναι το ανάλογο. Άλλωστε είχαν 17 μέρες στη διάθεσή τους για το συγκεκριμένο ντέρμπι, ενώ ο Ολυμπιακός έχει δώσει τρία ματς.

Ο οδηγός του Ματίας Αλμέιδα είναι τα τρία προηγούμενα ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, βέβαια στο συγκεκριμένο ντέρμπι θα έχει πιο δύσκολη αποστολή, μιας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει βελτιώσει θεαματικά τον Ολυμπιακό, κάτι που διαπίσωσε η Ένωση και στο μεταξύ τους παιχνίδι στην OPAP Arena, αν και νίκησε με 1-0.

Φυσικά αρκετό ενδιαφέρον έχει και η ενδεκάδα που θα παρατάξει. Αν θα επανέλθουν δηλαδή οι Στάνκοβιτς και Μουκουντί που απουσίασαν στα προηγούμενα ματς αντί των Αθανασιάδη και Κάλενς. Ρόλο “ρυθμιστή” θα έχει ο Πινέδα, καθώς οι επιλογές θα επηρεαστούν από το αν θα παίξει στα αριστερά (αντί του Γκατσίνοβιτς) είτε στον άξονα μαζί με έναν εκ των Σιμάνσκι – Γιόνσον.

Στην κορυφή της επίθεσης δε θα συνιστά σε καμία περίπτωση έκπληξη να παίξει ξανά βασικός ο Αραούχο, ο οποίος ειδικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι, σαν εκείνα που έκανε την περσινή σεζόν. Και φουνταριστός ο Λιβάι Γκαρσία που είναι 100% έτοιμος και συνήθως όταν αυτός είναι έτοιμος, εκείνος προτιμάται αντί του Πόνσε που έχει χτίσει μια καλή παράδοση στο σκοράρισμα.

Πηγή: sport24.gr//Θωμάς Τζουβάρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments