Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με δύο απώλειες η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Με δύο απώλειες η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (15/5, 20:00) για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Μασούρας και Φραν Ναβάρο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (15/5, 20:00) για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τρίτης προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τους Κιτρινόμαυρους.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Μασούρας, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος, όπως επίσης και οι τραυματίες Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα και Μπιανκόν.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Άμπι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μαρτίνς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (15/5, 20:00) απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (14/5), που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Καρβάλιο, Νέλσον, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Αποστολόπουλος, Πασχαλάκης, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Κάρμο, Φορτούνης, Όρτα, Παπαδούδης, Καμπράλ, Γιόβετιτς, Ντόη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments