Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα πριν τον «τελικό» κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα πριν τον «τελικό» κόντρα στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ άφησε ήδη πίσω του την νίκη επί του Ολυμπιακού (2-0) και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/5,20:00), σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού για τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το ματς «τελικό» κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ άφησε ήδη πίσω του την νίκη επί του Ολυμπιακού (2-0) και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/5,20:00), σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού για τον Δικέφαλο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (13/05) οι παίκτες που ήταν στην ενδεκάδα με τους «ερυθρόλευκους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να σχεδιάσει τα πλάνα του στην προπόνηση της Τρίτης (14/05), που είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον «τελικό» της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό και θέλει μόνο τη νίκη.

Με αυτό στο μυαλό τους ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο το απόγευμα της Δευτέρας (13.05) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

Το ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένει κενό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σχεδιάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς προβλήματα.

Την Τρίτη (14.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει, χαρακτηριστικά, το δελτίο Τύπου των Θεσσαλονικιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments