Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση της Νομικής, που τελούσε υπό κατάληψη

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση της Νομικής, που τελούσε υπό κατάληψη

Πηγή Φωτογραφίας: [369515] ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Αθρόες προσαγωγές μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση εκκένωσης, παρουσία εισαγγελέα, από την ΕΛ.ΑΣ. της Νομικής Σχολής στην Αθήνα. Σημειώνεται πως φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχιζόμενη εμπόλεμη κατάσταση στην Παλαστίινη, κατέλαβαν από χθες το βράδυ το αμφιθέατρο Σβώλου της σχολής.

Σήμερα η Αστυνομία οργάνωσε πολυμελείς ομάδες επέμβασης και αφού οι συζητήσεις με την εισαγγελική Αρχή απέβησαν άκαρπες, η Αστυνομία εισήλθε στον χώρο λίγο πριν από τις 12, κάνοντας αθρόες προσαγωγές.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες μετά την εκκένωση της κατάληψης, οι καταληψίες είχαν στήσει κανονικό επιχειρησιακό κέντρο. Στον χώρο που εκκενώθηκε διακρίνονται παλαιστινιακές σημαίες, σκηνές, πανό, ενώ πλήθος γκράφιτι σε σχέση με τα τεκταινόμενα στη Μέση Ανατολή «κοσμούν» τους τοίχους του μέχρι πρότινος υπό κατάληψη χώρου.

Υπενθυμίζεται πως φοιτητές προχώρησαν χθες (13/5) σε ολονύχτια διαμαρτυρία για το ζήτημα της Παλαιστίνης στα Προπύλαια, ενώ αντίστοιχη κινητοποίηση έλαβε χώρα και στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments