Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πάρτυ γενεθλίων και η τούρτα του Ολυμπιακού

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πάρτυ γενεθλίων και η τούρτα του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/j.touni

Η ευχή του να πάει καλά ο γάμος του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του με ένα πάρτι σε μπαρ της Αθήνας. Μαζί με την Ιωάννα Τούνη, το μοντέλο διασκέδασε σε κεντρικό μαγαζί της πόλης, με θέα την Ακρόπολη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Μέσω Instagram, ο ίδιος δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά, ενώ η σύντροφός του ανέβασε μια φωτογραφία τους από το μπαρ, γράφοντας: «Χρόνια πολλά μωρό μου». Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα, όταν ο Δημήητρης Αλεξάνδρου έσβησε τα κεράκια της τούρτας.

Η τούρτα που ετοίμασαν για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είχε θέμα την ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Όταν του είπαν το γενέθλιο τραγούδι και έσβησε τα κεράκια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα με την instagrammer. Μέσα από τα stories της, η Ιωάννα Τούνη έκανε αναδημοσίευση τα βίντεο και τα στιγμιότυπα των φίλων τους από το πάρτι.

Εκτός από τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο μπαρ, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε και ένα διαφορετικό post για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της. Στο κλιπ που δημοσίευσε, ανέβασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ξαπλωμένο να παίζει με τον γιο τους, Πάρη. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο βάσανο της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που με έκανες ΜΑΜΑ… Σ’αγαπώ!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments