Lifestyle

Λάκης για Νικολίνα: Δεν είμαι γονιός, αλλά αν ήμουν θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί!

Λάκης για Νικολίνα: Δεν είμαι γονιός, αλλά αν ήμουν θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί!

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ My Style Rocks

«Με συγκινείς με αυτές τις εμφανίσεις να ξέρεις», είπε αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς, συγκινώντας τη Νικολίνα.

Η Νικολίνα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το σημερινό της λουκ στο «My Style Rocks».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

Οι παίκτριες κλήθηκαν να επιλέξουν ένα διάσημο πρόσωπο και να παρουσιάσουν ένα σύνολο για το κόκκινο χαλί, που να παραπέμπει σε αυτό.

Η Νικολίνα εμπνεύστηκε από την τραγουδίστρια Grimes και το εκκεντρικό της στυλ κι έφερε μια εικόνα που εντυπωσίασε την επιτροπή, αλλά κυρίως, τον Λάκη Γαβαλά, που τη βαθμολόγησε με 5.

«Λοιπόν, δεν ξέρω αν πρέπει ένας έξτρα θόρυβος θα πρέπει να υπάρχει σε αυτό το πλατό, αλλά… ένα χειροκρότημα! Δεν θέλω να κουφάνω κανέναν, αλλά εσύ κούφανες αυτούς που σε αμφισβητούν, δείχνοντας πως μπορείς να φέρεις μεγάλες εικόνες», της είπε αρχικά.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου αρέσει που σέβεσαι ανθρώπους που κάνουν μοναδικές δουλειές. Αυτό σε βοηθάει να μιλήσεις για την δική σου κατάσταση στον κόσμο και στην κοινωνία και χαίρομαι πάρα πολύ. Αντί να υπάρξει ένας μάγκας που βγάζει το χέρι από το αμάξι και λέει “ρε εγώ είμαι ο τάδε”, εσύ έρχεσαι εδώ ντελικάτη να πεις “είμαι αυτό που είμαι, αλλά έχω κλάση, έχω attitude”. Το εσώρουχό σου δεν θα μου αλλοιώσει την εικόνα, γιατί την εικόνα αυτή τη βλέπεις ολοκληρωμένη».

«Με συγκινείς με αυτές τις εμφανίσεις να ξέρεις», είπε αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς, συγκινώντας τη Νικολίνα, η οποία αμέσως ξέσπασε σε κλάματα. «Σου αξίζει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

Τέλος, είπε: «Δεν είμαι γονιός, αλλά αν ήμουν, θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω ερεθίσματα, που με κάνουν να αισθάνομαι έτσι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments