Πολιτική

Νέα επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα: Είχα μάθει πόσο γελοίος ήσουν, αλλά τελικά εσύ σπας ταμεία

Νέα επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα: Είχα μάθει πόσο γελοίος ήσουν, αλλά τελικά εσύ σπας ταμεία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νέα επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα: Είχα μάθει πόσο γελοίος ήσουν, αλλά τελικά εσύ σπας ταμεία

Συνεχίζεται η κόντρα για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Συνεχίζεται η κόντρα για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Γρηγόρη Γεροτζιάφα, που ξεκίνησε με αφορμή την απόσυρση του σκευάσματος της AstraZeneca.

Ο καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης επανέλαβε σήμερα τον χαρακτηρισμό «τραμπικός» για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με τον τελευταίο να απαντά με ανάρτησή του στα social media: «Είχα μάθει πόσο γελοίος ήσουν, αλλά τελικά εσύ σπας ταμεία».

«Γεροτζιάφα, διάβασα την «απάντησή» σου. Είχα μάθει από κάποιους παλιούς συνοδοιπόρους σου πόσο γελοίος ήσουν από το πανεπιστήμιο, αλλά τελικά εσύ παιδάκι μου σπας ταμεία. Αντί άλλης απάντησης (γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί σου άλλο) σου βάζω αυτό που έγραψα στον Άδωνη, που κοινοποιεί το άρθρο σου και σε παινεύει! Γι’ αυτό σου λέω: πάρε τα βουνά, δεν σε παίζει ο κόσμος, σου το έδειξε το Μάη και τον Ιούνη ΠΕΝΤΕΚΑΘΑΡΑ!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε όταν ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας για το εμβόλιο της AstraZeneca, που πρόσφατα αποσύρθηκε από το εμπόριο, κατηγόρησε ευθέως τον Παύλο Πολάκη για «τραμπικό φασισμό», επειδή διασπείρει αντιεμβολιαστικές αντιλήψεις.

«Άδειασε» Πολάκη για τα εμβόλια η Βούλα Κεχαγιά: «Ανεπιφύλακτα υπέρ του εμβολιασμού ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, του πρώην υποψηφίου βουλευτή του κόμματος, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, αλλά και του πρώην προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την απόσυρση των εμβολίων της AstraZeneca.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ερωτήθηκε σχετικά με τα πρόσφατα ξεσπάσματα του βουλευτή Χανίων και απάντησε: «Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της πανδημίας είναι απολύτως γνωστή. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε πρόεδρός του και όλα τα στελέχη τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ του εμβολιασμού και αυτό εξακολουθεί να ισχύει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments