Trash

David Beckham: «Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε με τη Victoria να είμαστε μαζί 27 χρόνια»

David Beckham: «Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε με τη Victoria να είμαστε μαζί 27 χρόνια»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/David Beckham

Ένας απολογισμός μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή των Beckham τούς θύμισε τι έχουν περάσει για να φτάσουν ώς εδώ μαζί. Έτσι, σε έναν απολογισμό, ο David Beckham παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει πώς τα κατάφεραν με τη Victoria να κρατήσουν τον γάμο τους, δηλώνοντας σε κάθε περίπτωση ευγνώμων που τον Ιούλιο θα γιορτάσουν την επέτειό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

«Είναι από τα πράγματα που συγκινούν και τους δύο. Όταν παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ, γυρίσαμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον και ήμασταν σε φάση, δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε να βγάλουμε 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια εκπληκτική οικογένεια και μια εκπληκτική επιχείρηση και είμαστε χαρούμενοι.

«Είναι από τα πράγματα που συγκινούν και τους δύο. Όταν παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ, γυρίσαμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον και ήμασταν σε φάση, δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε να βγάλουμε 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια εκπληκτική οικογένεια και μια εκπληκτική επιχείρηση και είμαστε χαρούμενοι».

»Και, φυσικά, όταν είσαι με κάποιον για τόσο καιρό, έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου και στο τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον.

»Ξέρετε, εκείνη ήταν ένα Spice Girl, εγώ έπαιζα στη Manchester United και ακόμα και στις πιο δύσκολες φάσεις μας το καλύτερο ήταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 21 και 22 ετών. Όταν παντρευτήκαμε, 23 και 24. Όταν αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο, Brooklyn, ήμουν 23, κι αυτό πρόσθεσε ένα ακόμα επίπεδο στην οικογένεια και στις ευθύνες μας».

Όπως τόνισε, πάντως: «Ήμουν τυχερή που γνώρισα τη Victoria γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος. Πάντα ήθελα τα παιδιά να ζήσουν μαζί με την καριέρα μου και είμαι τυχερός που και οι τρεις γιοι μου έζησαν την περίοδο που πέρασα με τις περισσότερες ομάδες για τις οποίες έπαιξα».

«Ήμουν τυχερή που γνώρισα τη Victoria γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος. Πάντα ήθελα τα παιδιά να ζήσουν μαζί με την καριέρα μου και είμαι τυχερός που και οι τρεις γιοι μου έζησαν την περίοδο που πέρασα με τις περισσότερες ομάδες για τις οποίες έπαιξα».

Από την άλλη ένα από τα πράγματα που του ζήτησε πρόσφατα η 12χρονη μοναχοκόρη τους, Harper, ήταν να της μάθει την αργκό: «Άρχισε να με ρωτάει κάποιες λέξεις της αργκό. Μου είπε, μπαμπά, τις λες συνέχεια. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να αρχίσει να μιλάει την αργκό. Και η Victoria θα με σκότωνε αν προσπαθούσα να της μάθω τέτοιες λέξεις – δεν θα ήταν καθόλου χαρούμενη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments