Αθλητισμός

Λαμία – Άρης: Πέρασαν με τεσσάρα από τη Φθιώτιδα [2-4]

Λαμία – Άρης: Πέρασαν με τεσσάρα από τη Φθιώτιδα [2-4]

Πηγή Φωτογραφίας: [369554] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πρωταγωνστής ο Μορόν για τους Κίτρινους

Η Λαμία υποδέχθηκε τον Άρη για την προτελευταία αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν εντυπωσιακά και νίκησαν τελικά με 2-4.

Αν και δεν υπήρχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά, οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση στο ματς και μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο ήρθαν και οι φάσεις, με πρώτη να είναι το δοκάρι των γηπεδούχων στο 15′ σε σουτ του Τσιλούλη, ο οποίος στο 20′ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά σε τετ α τετ μετά την κάθετη του Σλίβκα, αλλά μπερδεύτηκε και τελικά τον πρόλαβε ο Φεράρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Σε αυτές τις δύο φάσεις θα μπορούσε να γίνει το 0-1 αλλά δεν έγινε, για να γίνει τελικά στη συνέχεια το 1-0 και λίγα λεπτά μετά το 2-0! Αρχικά, στο 35′, ο Τζανετόπουλος με προβολή από κοντά μετά την κεφαλιά-πάσα του Σλίβκα άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια, στο 43′, ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Μάλτσι μετά την πάσα του Τσιλούλη.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, έκλεισε με τη Λαμία να είναι μπροστά με 2-0, με το ξεκίνημα του δεύτερου όμως άρχισε η αντεπίθεση του Άρη: Απίθανο σουτ του Μορόν εκτός περιοχής και η μπάλα στο παραθυράκι για το 2-1, με το οποίο η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε ξανά στο παιχνίδι.

Λίγα λεπτά μετά, στο 54′, ο Μορόν πήγε και για το 2-2 αλλά στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την προβολή του, με τους Κίτρινους να έχουν πλέον τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζουν για την ισοφάριση. Και τελικά δεν ήρθε μόνο αυτή αλλά και η προσπέραση αμέσως μετά.

Στο 76′, μετά την ωραία ενέργεια του Φετφατζίδη, ο Φατόρε έκανε το γύρισμα και ο Μορόν με προβολή έγραψε το 2-2, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό το 2-3 από τον Φατόρε που μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά το σκαστό σουτ του Μοντόγια και με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments