Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στην 11αδα ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στην 11αδα ο Μεντιλίμπαρ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τζολάκης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Κάρμο να είναι μπροστά του. Ο Πορτογάλος μέσος θα έχει νέο “παρτενέρ” στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Ρέτσος συμπλήρωσε κάρτες στην Τούμπα και θα εκτίσει την Τετάρτη (15/05) την ποινή της τιμωρίας του.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να τοποθετήσει δίπλα στον Κάρμο, είτε τον Ντόη είτε τον Βέζο, εκτός κι αν κάνει την έκπληξη με τον Άμπι. Και λέμε έκπληξη, υπό την έννοια ότι ο Άγγλος είναι αριστεροπόδαρος και δεν τον έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα στο πλάι του Κάρμο, ενώ ο Μπιανκόν είναι τραυματίας.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, ο Άμπι να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αριστερού μπακ, περνώντας ο Κίνι στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ροντινέι, ο οποίος έχει πολλά λεπτά στα πόδια του θα μείνει εκτός.

Ο Έσε και ο Όρτα έχουν το προβάδισμα για τον άξονα. Μένει να φανεί εάν θα προφυλαχθεί ο Τσικίνιο, ο οποίος είναι στο όριο καρτών (όπως και ο Κάρμο), και να χρησιμοποιηθεί ο Γιόβετιτς ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον φορ.

Από εκεί και πέρα ο Ποντένσε και ο Φορτούνης αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Κααμπί. Ο Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός τους Μασούρα, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλο, ενώ τραυματίες είναι οι Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα και Μπιανκόν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Άμπι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μαρτίνς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments