Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Με μια έκπληξη η 11αδα των ερυθρολεύκων!

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Με μια έκπληξη η 11αδα των ερυθρολεύκων!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (15/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD).

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (15/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (15/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD) για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την ενδεκάδα λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από την εστία, με τους Κάρμο και Ντόη μπροστά του και τους Ροντινέι – Αποστολόπουλο να κινούνται στα άκρα. Οι Έσε, Όρτα και Τσικίνιο συνθέτουν την τριάδα του άξονα, με Ποντένσε, Φορτούνη στα άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Βέζο, Καμπράλ, Κίνι, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Άμπι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments